Kavaklı Çiftçiler TÜYAT'DA Buluşacak

27 Eylül 01 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Samsun Tarım Fuarında Kavaklı çiftçiler buluşacak.

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer, Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü, Proje Pazarlama Uzmanı Kübra Şahin ve Kavak Ziraat Odası Başkanı Süleyman Aslankaya Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu ziyaret ederek Samsunda düzenlenecek olan 3. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı için davetiye verdi.

Başkan Sarıcaoğlu ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına şu şekilde devam etti; "Çiftçilerimizin kendi branşlarında bir tık daha ileriye gidebilmek adına düzenlenen Samsun Tarım Fuarına Kavak Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Ülkemizin gelişmesi için tarıma her zaman ki gibi değer vermeliyiz. Çiftçilerimizin sektörlerindeki gelişmeleri ve beklentileri yakından takip etmek önemli tarımsal avantajlarını incelemek ve fırsatları detaylı analiz edebilmek adına düzenlenen fuara Kavak'ta bulunan tüm çiftçilerimizin katılım sağlaması tüm çiftçilerimiz için çok önemli. Çok değerli misafirlerimize ziyaretlerinden ve davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer Başkan Sarıcaoğlu'na ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek şunları söyledi; "Çiftçilerimiz için özellikle genç çiftçilerimiz için bu tür Tarım Fuarları çok önemlidir. Kavak'ta bulunan tüm çiftçilerimizi 27 Eylül-01 Ekim Tarihleri arasında düzenlenecek olan Samsun Tarım Fuarına bekliyorum. Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu'na da ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kavak Belediyesinde düzenlenen halk gününe vatandaşlar tarafından ilgi büyük.
Halk Gününe İlgi Büyük
Kavak Kültür Merkezi Projesi Başlıyor