Bölgenin En Büyük Tekstil Fabrikası Kavak'ta

400 Kişilik işçi sayısı ile ilçenin en kapsamlı fabrikası olan Novak Tesktil fabrikası büyümeye devam ediyor.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu ziyaret eden Novak Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Boz Kavak'ta faaliyette olan Novak tekstil Fabrikası’nın önünün açık olduğunu ve çalışan personel sayısını artırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Belediye Olarak Novak'ın Her Zaman Yanındayız
Kavak Belediyesi olarak Novak Tesltil Fabrikasının her zaman yanında olduklarını vurgulayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "İlçemizde 400 aileye ekmek veren bir fabrikanın başımızın üstünde yeri vardır. Belediye olarak desteğimiz her zaman olmuştur ve olmayada devam edecektir. Haldun bey ile sık sık istişare ve değerlendirme toplantılarımız oluyor kendilerine elimizden gelen tüm desteği vermekten büyük gurur duyuyoruz. Her fırsatta Novak Tesktil fabrikasını ziyaret edip personeller ile görüşüyoruz. İlçemizin en fazla eleman çalıştıran fabrikasını daha fazla eleman çalıştırabilmesi adına elimizden gelen imkânları kendilerine her daim sunuyoruz. Novak Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Boz'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Novak, Kısa Vadede Büyük İşler Başardı
Novak Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Boz, "Novak tekstil fabrikası Kavak'a kurulduğu günden bu yana çok başarılı işlere imza attı. Her geçen gün kendini büyültme konusunda tüm imkanları değerlendirdi. Şuan için 400 çalışanımız bulunuyor kısa vadede bu çalışan sayımızı 600'e çıkarmayı hedefliyoruz. Novak tekstil fabrikası Avrupa’nın birçok ülkesine ithalat yapmaktadır. Hedefimiz her gün kendimizi büyütmek ve daima müşterilerimizi memnun etmek. Kavak Belediye Başkanımız Sayın ibrahim Sarıcaoğlu'na Novak tekstil fabrikamıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim SARICAOĞLU, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.
19 Eylül Gaziler Günü
Kavaklılardan Birlik Mesajı
Başkan Sarıcaoğlu’ndan Muhtarlara İftar Yemeği
Dünya Şampiyonlarımız Kavak'a Döndüler
Sarıcaoğlu'ndan Kavak Meslek Yüksekokul'una Ziyaret
Kavak Belediyesinden Yılın Muhteşem Tirit Gecesi
Kavak'ta Kermes ve Yıl Sonu Şenliği
Sarıcaoğlu'ndan Tüm Annelere Karanfil
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü
Kavak'ta Toki Kayıtları Başladı !