MUSİAD'DAN Kavak OSB'Ye Tam Not

Kavak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Kavaklıların yüzünü güldürüyor.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, Özer Teknik, Kuzey Kardelen ve İfyıl İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özer ve şehir dışından gelen misafirler ile birlikte Kavak Organiza Sanayi bölgesini ziyaret ederek İfyıl'da düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Kavak Organiza Sanayi Bölgesinde ki işletmeleri ziyaret eden MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, Kavak'ın Organiza Sanayideki işletmeler sayesinde çok iyi noktalara geldiğini ve gelmeyede devam ettiğini vurguladı.

Göçü Tersine Çevirdik
Kavak'a gelen misafirlere ayrı ayrı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "İlçemize yeni yatırımcılar çekmek için Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Amacımız ilçemizi sanayi anlamındada iyi çok iyi noktalara getirebilmek. İlçe dışında yaşayan hemşehrilerimizin Kavak'a dönüşlerini sağlamaya başladık. Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımcı sayımızıda artırarak bu göçü daha hızlı tersine çevirmek istiyoruz. Memleket hasreti çeken hemşehrilerimizin hasretlerini giderebilmek için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz" ifadelerinde bulundu.

Kavak Organize Sanayi Bölgesinin çok kısa sürede büyüdüğünü vurgulayan MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, "Ülkemizin hızla yüklesilişine tüm il ve ilçelerimizin olduğu gibi Kavak'ında ayak uydurması çok güzel. Hızla gidilen bir düzene ayak uyduramassak zaten gerileyişimizin ıspatıdır. Kavak çok kısa sürede büyük başarılara imza atarak ilçeye güzel yatırımlar kazandırdı. Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu ile sık sık görüşmelerimiz oluyor. Kendisi Kavak için hep daha fazlasını yapma derdinde" dedi.

Vatandaşın yoğun talebi doğrultusunda Belediye caddesi yol genİşletme çalışmaları başladı.
Belediye caddesi yol genişletme çalışmaları başladı.
Sarıcaoğlu İcraatlarını Anlattı
Sarıcaoğlu'ndan Yol Atağı
Şehit Polis Kerim Keskinoğlu son yolculuğuna uğurlandı.
Kavak'ta Her Yer Bembeyaz
Başkan Sarıcaoğlu Personel İle Toplantı Yaptı