Kavak'ta Etkinliklere Yoğun İlgi

Kavak Belediyesi tarafından her sene ramazan ayında düzenlenen gösteriler bu yılda devam ediyor

Her yıl Melih Gökçek Parkı ve Atatürk Parkında yapılan gösteriler bu yılda tüm coşkusuyla devam ediyor. Oluşum Sanat Çocuk Tiyatrosunun sunumunu yaptığı Hacivat Karagöz gölge oyunu, palyaço, animasyon gösterileri ve çocuklarla interaktif yarışmalar yine aynı gün teravih namazından sonra Kıran-ı Kerim Tilaveti Nida İlahi ve Sema Gurubunun programları ile Kavak'ta unutulmaz anlar yaşanıyor. Programların her yıl geleneksel hale getirdiklerini belirten Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu konu ile ilgili olarak şunları söyledi; "Her yıl ramazan ayında düzenlediğimiz programlar dolu dolu geçiyor bu programları geleneksel hale getirdik ve her cumartesi akşamı programlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki cumartesi akşamı da yine iftardan hemen sonra Atatürk Parkında yapacağız. Tüm hemşehrilerimizi bekliyorum" ifadelerini kullandı.

ETKiNLiKLERiMiZ BÜYÜK iLGi GÖRÜYOR

Sarıcaoğlu, "Düzenlediğimiz etkinliklerimiz büyük ilgi görüyor. Kavak'ta yaşayan hemşehrilerimin bu tür etkinliklere her zaman özlem duyduğunu ve her zaman destek verdiklerinin çok iyi farkındayım. Her cumartesi düzenlediğimiz ramazan programlarında aynı zamanda hemşehrilerimize ücretsiz lokma tatlısı dağıtıyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki o heyecan büyüklerimizin gözlerindeki o duygu dolu anları hissetmek bizlerin en büyük hediyesi. Rabbim bizi birbirimizden ayırmasın birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin" dedi.

HER HAFTA SÜRPRiZ KONUKLAR

Her hafta düzenlenen programda sürpriz konuklar programa eşlik ediyor. Geçen hafta Melih Gökçek Parkında düzenlenen programa eski İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş katıldı. Her hafta yapılan etkinliklere farkı konukları davet ettiklerini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu; "Programlarımızı hemşehrilerimizin istekleri doğrultusunda yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Kavak için ekibimizi ve stratejilerimizi belirledik. Eksiklerin röntgenlerini &cce...
Sarıcaoğlu, Basınla Bir Araya Geldi
Yusuf Ziya Yılmaz'dan Kavaktaki Yeni Hizmet Binasına Ziyaret
Başkanlar Kavak'ta
Muhtarlıklar Müdürlüğü Şantiyedeki Yerine Taşındı
55. Dakika Programı Röportajı
KAVAK BELEDİYESİ İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ.
Sarıcaoğlu'ndan Yol Atağı
Samsun Valisi Şahin, Kavak'ı Ziyaret Etti
İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.
Sarıcaoğlu Kahvaltıda Basınla Bir Araya Geldi