KAVKANDER Kavak'ta İftar Programı Düzenledi

Kavak ve Mahalleleri Kültür Eğitim Kalkındırma Yardımlaşma Derneği (KAVKANDER) Kavak’ta iftar programı düzenlendi.

Kavak Kardelen Çok Amaçlı Salonda düzenlenen programa Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcoğlu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kavak Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Necati Menek, SASKİ Kavak Şube Müdürü Savaş Gayretli, İlçe Müftüsü Abdullah Karaca, Kavak Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Çelik, MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, Geçmiş dönem ilkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Gazi Necati Yılmaz, SADEF Samsun Bölge Başkanı Köksal Akman,  daire amirleri, belediye meclis üyeleri, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen iftar programının birlik ve beraberliğe vesile olduğunu vurgulayan Kavkander Başkanı Mustafa Tankal konuşmasına şu şekilde devam etti; “Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan hain terör örgütlerine karşı güvenlik güçlerimiz sonuna kadar mücadele vermektedir. Bizlerde hain terör örgütlerine karşı omuz omuza olduğumuzu gösterebilmek için bu tür organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize canı gönülden şükranlarımızı sunuyoruz. Kavkander olarak organizasyonlarımız her geçen gün katlanarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

Kavkander’in yapmış olduğu organizasyonlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu şunları söyledi; “Birlik ve beraberliğe her zamankinden çok daha fazla muhtaç olduğumuz şu günlerde bizleri bir araya getirmek için organizasyonlar düzenleyen Başta Kavkander dernek Başkanı Mustafa Tankal’a ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Kavak Belediyesi olarak bu tür faaliyet gösteren tüm derneklerimizin her zaman yanındayız. Buradaki programın ardından buradaki tüm ekibi Belediyemizin Melih Göçek Parkı’nda düzenlemiş olduğu programa davet ediyorum. Biz Kavaklıların en büyük özelliği birlik ve beraberliğidir. Bu beraberliklerimiz bu tür organizasyonlar ile daha çok pekişir. Tüm katılımcılara bu güzel gecede bizlerle birlikte oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Kavak Belediyesi eski hizmet binasını Kredi Yurtlar Kurumuna vererek öğrencilerin daha rahat bir ortamda kalmasını sağlayan Kavak Belediye...
Kavak KYK Öğrencilerinden Sarıcaoğlu'na Teşekkür Ziyareti
Atakum Kavaklılar Derneğinden Eğlenceli Davet
Başkan Sarıcaoğlu'n dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı
Ziraat Odası’ndan Muhtarlara Tanışma Yemeği
Kurum Amirleri ve muhtarlarımız ile iftar yaptık.
Başarılı sporcudan Sarıcaoğlu'na ziyaret
Güven Göleti Açıldı
Kavaklı Çiftçiler TÜYAT'DA Buluşacak
Doruk Canlı Hayvan Pazarı Açılıyor
Bayındır Memur-SEN'den Sarıcaoğlu'na ziyaret.