Sarıcaoğlu'ndan Tüm Annelere Karanfil

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak Çok Amaçlı Salonda düzenlenen anneler günü programına katıldı.

Kavak Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan programa katılım sağlayan Başkan Sarıcaoğlu burada bulunan tüm annelere eşi Narin Sarıcaoğlu ile birlikte karanfil hediye etti. Başkan İbrahim Sarıcaoğlu yaptığı konuşmada şunlara yer verdi; "Başımızın tacı tüm annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. İlçemizde bu tür programların daha çok yapılması konusunda Belediye olarak üzerimize düşen her şeyde biz varız. Yeter ki bu tür sosyal aktiviteler ilçemizde her zaman olsun. Bizleri bu yaşlara getiren dişinden tırnağından artırarak bin bir zorluklarla bizleri büyüten annelerimiz için düzenlemiş olduğunuz programın yapımında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Sarıcaoğlu; "Bize merhamet ve iyilik duygularını kazandıran annelerimize minnettarız. Toplumun temelini aile, bir ailenin temelini de anneler oluşturur. Peygamber Efendimizin ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisine muhatap olma şerefine mazhar olan annelere olan gönül borcu ödenemez. Fedakâr, cefakâr annelerimizin anneler gününü kutluyor, annelerimizin kıymetini her gün bilinmesi gerektiğini bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.

Kavak Belediyesi, 2-3-4-5 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da Samsun Tanıtım Günleri etkinliğinde stand açacak.
Kavak Belediyesi Feshane’de olacak
Sarıcaoğlu'undan Esnaf ziyareti
Kavak'ta mahalle çeşmeleri onarılıyor
Kadef'ten Sarıcaoğlu'na Tam Destek
Sarıcaoğlu'ndan Gebze Ziyareti
Yaşar Doğu Memleketinde Anıldı
Dünya Şampiyonumuz Şerif Kılıç
Sarıcaoğlu'ndan Kazancı Mahallesine Ziyaret
İlçemiz İçin Hep Birlikte Çalışacağız
Bu Cuma Çukurbük Mahallemizi ziyaret ettik.