Sarıcaoğlu'ndan Tüm Annelere Karanfil

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak Çok Amaçlı Salonda düzenlenen anneler günü programına katıldı.

Kavak Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan programa katılım sağlayan Başkan Sarıcaoğlu burada bulunan tüm annelere eşi Narin Sarıcaoğlu ile birlikte karanfil hediye etti. Başkan İbrahim Sarıcaoğlu yaptığı konuşmada şunlara yer verdi; "Başımızın tacı tüm annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. İlçemizde bu tür programların daha çok yapılması konusunda Belediye olarak üzerimize düşen her şeyde biz varız. Yeter ki bu tür sosyal aktiviteler ilçemizde her zaman olsun. Bizleri bu yaşlara getiren dişinden tırnağından artırarak bin bir zorluklarla bizleri büyüten annelerimiz için düzenlemiş olduğunuz programın yapımında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Sarıcaoğlu; "Bize merhamet ve iyilik duygularını kazandıran annelerimize minnettarız. Toplumun temelini aile, bir ailenin temelini de anneler oluşturur. Peygamber Efendimizin ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisine muhatap olma şerefine mazhar olan annelere olan gönül borcu ödenemez. Fedakâr, cefakâr annelerimizin anneler gününü kutluyor, annelerimizin kıymetini her gün bilinmesi gerektiğini bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.

Kavak Belediyesi başlattığı çalışmalar ile tüm mahalle camilerinin çevre düzenlemesini yapıyor.
Başkan Sarıcaoğlu Mahalle Camilerini Unutmadı!
Grekoromen Dünya Şampiyonu Şerif Kılıç'tan Başkanımıza ziyaret
"Kavak Kan Bağışlıyor" kampanyası
Bu Cuma Çukurbük Mahallemizi ziyaret ettik.
Sarıcaoğlu Üç Ayların Başlaması İle İlgili Mesaj Yayınladı
Yaşar Doğu Kavak'ta Anılacak