Kavak 'EVET' Dedi

16 Nisanda yapılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne Kavak büyük bir sesle "evet" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine yüzde 70'lik oy oranı ile evet diyen Kavaklılara Kavak Belediye Başkanı ibrahim Sarıcaoğlu'ndan teşekkür mesajı geldi. Sarıcaoğlu mesajında; "Yüzde 70 ile evet diyen tüm Kavaklı hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kavak Otogar'ında düzenlenen kutlama programına Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Meclis Üyeleri, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, AK Parti Kavak Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Çelik, AK Parti  Kavak Gençlik Kolları Başkanı Aziz Kanık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Zafer Hepimizin
Sarıcaoğlu; "Evet diyende hayır diyende kazandı. İlçemiz ve ülkemiz kazandı. Bundan sonra üstümüze düşen görev çok daha fazla çalışıp ilçemizi çok daha iyi noktalara getirmek olacak. Evet diyende hayır diyende bizim insanımız asla bir ayrımcılığa gidilmeyecek yapılan hizmetler şüphesiz eksiksiz fazlasıyla aynı şekilde devam edecek. Bu ülke hepimizin bu yüzden gün birlik olma günü bundan sonra hedefimiz çok daha fazla büyüyen
ve gelişen bir ülke haline gelmek" dedi.

Hemşehrilerime Gönülden teşekkür Ediyorum
Sarıcaoğlu; "Yüzde 70'lik bir oy ile evet diyen, bizlerin yanında olan tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olan bizlerden desteğini esirgemeyen tüm Kavaklı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Bize olan güvenlerini asla sarsmadık her zaman verdiğimiz sözlerin arkasında durduk durmaya da devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm hemşehrilerime bizlere verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kavak ilçesinde, 6. Geleneksel Yaşar Doğu Karakucak Güreşleri ve Yaz Şenlikleri düzenlendi. Kavak Belediyesi ile Kavak Dernekler...
6. Geleneksel Yaşar Doğu Karakucak Güreşleri Coşku İle Kutlandı
Kavak'ta Muhtarlarla Toplantılar Devam Ediyor
Kavak'ta Bayram Öncesi Temizlik Başladı
Sarıcaoğlu'ndan Hacılara Hayırlı Olsun Ziyareti
Şehit Polis Kerim Keskinoğlu son yolculuğuna uğurlandı.
İbrahim Sarıcaoğlu'nun Acı Günü
Tirit Evi Açılışına Davetlisiniz