Çakallı Esnafından Sarıcaoğlu'na Ziyaret

Çakallıda bulunan esnaflar Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu ziyaret etti.

Yapılan çalışmalar ve yapılacak çalışmalar için istişare ve değerlendirme toplantısı yapmak üzere çakallıda bulunan esnaflar Başkan Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret etti. Esnafın bir kenti kent yapan en büyük kesim olduğunu vurgulayan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "Çakallıda bulunan siz değerli esnafımızın elbette ki ilçemiz için çok büyük yeri var çünkü Kavak denilince ilk akla gelen çakallı melemeni. Esnaflarımızın mutlu olması için Belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Biz her zaman esnafımızın yanında olduk çünkü esnaf mutlu ise bu mutluluk tüm kente yayılır. Esnafımızın mutluluğu için çalışmalarımızı ilk günkü heyecanımızla sürdürüyoruz" dedi.

Referandumu İyi Analiz Etmeliyiz
Sarıcaoğlu;"16 Nisanda yapılacak referandumu çok iyi analiz etmeliyiz. Ülkemizin üzerinde ki karanlık oyunlara hep bir ağızdan dur demeliyiz. Yaşanılabilecek herhangi bir olumsuzlukta en büyük zararı esnaflarımız görecek haliyle bizler göreceğiz. Bizim bu ülkeden başka ülkemiz yok o yüzden ülkemize çok iyi sahip çıkmalı ve referandum sürecini çok iyi analiz etmeliyiz. Hayır diyen kesimi oturup bir düşünelim onlar ülkenin gelişmesini istemeyen kesimler bu yüzden hayır kampanyası yürütüyorlar bizler ise birlik olup bu konuda çok hassas davranıp güçlü bir ses ile evet diyelim" ifadelerini kullandı.

Çakallıda bulunan esnaflar ile sohbet ettikten sonra toplu fotoğraf çektiren Başkan Sarıcaoğlu hepsini tek tek uğurlayarak; "İstişare ve değerlendirme toplantılarımızı daha çok sıklıkla yapalım" dedi.

Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stilde 55 kiloda altın madalya kazanan Şerif Kılıç, memleketi Samsu...
Dünya Şampiyonlarımız Kavak'a Döndüler
Kavak meydan projesi Halkımıza hayırlı olsun.
BAŞKAN SARICAOĞLU MAHALLESİ AKBELENDE İFTAR VERDİ
Kavak'ta Karla Mücadele İçin Kriz Masası Oluşturuldu
Kavak'ta Bayram Öncesi Temizlik Başladı
Kavak'ta Toki Kayıtları Başladı !
Sarıcaoğlu Soma'da Hayatını Kaybedenler İçin Başsağlığı Mesajı Yayınladı
Kavak İlçemizde Ramazan Etkinlikleri Başladı.
Başkan Sarıcaoğlu’nun Mutlu Günü
2015 Bütçesi Meclisten Geçti