Sarıcaoğlu'ndan Doğalgaz Müjdesi

Kavaklıların uzun zamandır beklediği müjdeli haberi Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu verdi.

Kavak Belediyesi toplantı salonunda Kavak'ta faaliyet gösteren müteahhitlerle istişare toplantısı düzenleyen Başkan Sarıcaoğlu kent estetiğinin çok önemli olduğunun altını çizerek en büyük görevin yeni bina yapan müteahhitlerde olduğunu vurguladı. Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına Kavak'a iki müjdeli haber ile devam etti.

Doğalgaz 2018'de Geliyor
Kavak halkının uzun süredir beklediği göreve gelmeden önce söz verdiği doğalgaz sorununun artık tarih olduğunu vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "Belediye seçimi çalışmaları kapsamında hemşehrilerimize iktidarın gücünü Kavak'la birleştireceğiz diye söz vermiştik. Rabbime şükürler olsun ki bu sözümüz gerçekleşti. İlçemize birçok hizmet geldi. Doğalgaz için ise vatandaşlarımızdan büyük talep olmuştu bizde bununda sözünü verdik ve doğalgaz'ın 2018 yılında ilçemize geleceğinin müjdesini vermek istiyorum. Doğalgaz'ın ilçemize çok büyük faydaları olacak. Gerek ısıtma gerekse Organize sanayimiz açısından doğalgaz her yönüyle ilçemizin kaderini değiştirecek. Doğalgazın ilçemize gelmesi hususunda bizlerden desteğini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Çiğdem Karaaslan'a, AK Parti Samsun Milletvekilimiz, hemşehrimiz Sayın Hasan Basri Kurt'a şahsım ve tüm Kavaklılar adına teşekkür ediyorum" dedi.

Elektrik Aboneliği Sorunu da Çözülüyor
Müjdeleri ardı arkasına sıralayan Başkan Sarıcaoğlu, doğal gaz müjdesinin ardından ilçeden giden elektrik aboneliği sorununun da çözüldüğünü söyledi. Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "ilçemizde elektrik aboneliği yapılmıyordu. Bunun için Havzaya yada Samsuna gidilmesi gerekiyordu gerekli girişimlerde bulunduk ve şuan ilçemizde artık abonelik işlemlerinin rahatlıkla yapılacağının müjdesini de vermek istiyorum. Yazılım şuan itibariyle test aşamasında  1 hafta içerisinde tam anlamıyla faaliyete geçecek ve bu sorunda artık tarih olacak" ifadelerinde bulundu.

Müteahhitlerin tek tek görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Sarıcaoğlu, "Biz üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Kavak'ın mimarları olarak siz değerli müteahhitlerimizin de ilçemize yakışır binalar yapmasını, çarpık yapılaşmanın hep birlikte önüne geçilmesi gerektiğini belirtmek istiyorum" dedi.

Kavak Belediye Baştanı İbrahim Sancaoğlu, "Öğretmenler Günü, bir gün olarak kutlanmamalı. Bir gün değil, her g&u...
Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun
Sarıcaoğlu Çimento Fabrikasını Ziyaret Etti