Sarıcaoğlu; "Kavak'ın Akciğeri Yandı"

Kavak'ta dün akşam üzeri 21:00 sularında Güven Göleti Mesire alanında yangın çıktı.

Saat 21:00 sularında yaşanan korkunç yangında Kavak Belediyesi'ne ait sosyal tesis tamamen yandı. Yangının henüz neden kaynaklandığı bilinmezken Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yangının çıkış sebebi ile ilgili idari ve adli tahkikat başlatılmıştır gereken en kısa sürede yapılacaktır diyerek konuşmasına şu şekilde devam etti; "Dün akşam 21:00 sularında almış olduğum telefonla Güven Göletin de bulunan Belediyemize ait sosyal tesisin henüz sebebi bilinmeyen bir şekilde çıkan yangınla tamamen yandığını öğrendim. İtfaiye ekipleri anında müdahale ederek yangını kontrol altına almaya çalıştılar fakat sosyal tesisimiz ahşap yapı olduğu için kontrol ne yazık ki mümkün olmadı. İlçemizin akciğeri olan doğal güzellikleriyle birçok vatandaşımıza hizmet veren böylesine güzel bir tesisin talihsiz bir olay sonucu yok olması elbette ki hepimizi çok derinden üzdü. Jandarma ekiplerine de haber verilerek olay yeri inceleme ekipleri tarafından yangının nasıl ve nerden çıktığı araştırılmak üzere gerekli deliller toplanmıştır. Yaz sezonunun girmesine çok kısa bir süre kala böylesine üzücü talihsiz olayın elbette ki telafisi olacaktır. Ekiplerimize gerekli talimatı verdim gerekli istişare ve değerlendirmeleri yaptık çok daha iyisini ve güzelini bir an önce yapmaları için talimat verdim. Yaz sezonuna yetiştirilmek üzere ekiplerimiz çalışmalara başladılar. Çok kısa sürede böylesine güzel bir ortamı çok değerli hemşehrilerime tekrar kazandırmak için kolları sıvayacağız. Bizleri mutlu eden olay ise yaşanan bu talihsizlikte herhangi bir can kaybının olmaması. Tüm hemşehrilerimin gönlü rahat olsun yaz sezonu gelmeden çok daha iyisi ve güzeliyle orada bir sosyal tesis inşa edeceğiz. " ifadesini kullandı.

Sarıcaoğlu konu ile ilgili olarak gerekli  idari ve adli tahkikatı başlattıklarını duyurdu.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, kurban kesim yerlerinin belirlendiğini ifade etti.
Kavak'ta Kurban Kesim Yerleri ve Ücretleri Belirlendi
Efsane Güreşçi Anısına Spor Ödülleri Verilecek