Sarıcaoğlu'ndan Tekstil Fabrikasına Ziyaret

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak'ta faaliyette olan bir tekstil fabrikasını ziyaret edip işçilerle sohbet etti.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun tekstil fabrikası ziyaretine Sarıcaoğlu'nun eşi Narin Sarıcaoğlu, Meclis Üyeleri ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Çelik eşlik etti. 350'si bayan 50 si erkek olmak üzere toplamda 400 kişinin çalıştığı tekstil fabrikası ziyaretinde Başkan Sarıcaoğlu tüm personele karanfil hediye etti. Personelle sohbet ettikten sonra tekstil fabrikası yönetim kurulu ile fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi alan Sarıcaoğlu, "İlçemizde hizmet veren tekstil fabrikamıza Kavak Belediyesi olarak desteğimiz tam" dedi.

Göreve geldiği günden bu yana işsizlikle mücadele eden Sarıcaoğlu, "Organize sanayi bölgemizde toplamda 22 fabrika aktif olarak hizmet vermektedir. Bu fabrikalarla sürekli bir uyum içerisindeyiz. Belediyemizde bu konuda görevlendirdiğimiz personelimiz fabrikaları her gün düzenli olarak tek tek ziyaret edip istek, şikayet ve sorunlarıyla ilgilenmektedir. İlçemizin kalkınması için sanayiye ağırlık verilmemiz gerekiyor. Bu konuda da gerekli desteği Belediye olarak vermeye devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.

Kavak'ta en fazla personel çalıştıran fabrikanın novak tekstil olduğunu vurgulayan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; "Novak tekstil fabrikasının yönetim kurulu üyeleri ile görüşmelerimiz sonucunda fabrikada 350 bayan ve 50 erkek personel olmak üzere toplamda 400 personel çalıştığını öğrendim. Tekstil fabrikamız ile sürekli görüşmelerimiz oluyor personel ihtiyacı olduklarında Belediyemize müracaat eden cv lerden buraya eleman gönderiyoruz. Kavak'ta bulunan fabrikalar ile vatandaş arasında bir köprü görevi görüyoruz. Bu sayede fabrika sahiplerininde iş arayan hemşehrilerimizin de işini görmüş oluyoruz" dedi.

Tekstil fabrikasında çalışan personeli tek tek ziyaret edip karanfil hediye eden Sarıcaoğlu personel ile sohbet etti.

Merkez cami Parke çalışması
Kavak Merkez cami Parke çalışması
Kavak'ta Yeni Bir Park Alanı Daha Yapılıyor
Kavak'ta Karla Mücadele İçin Kriz Masası Oluşturuldu
Sarıcaoğlu Üç Ayların Başlaması İle İlgili Mesaj Yayınladı
Sarıcaoğlu, Çalışmaları Yerinde İnceledi
TEKKEKÖY SÜLEYMANİYE ERKEK ÖĞRENCİ YURDU TÖREN İLE AÇILDI
Sarıcaoğlu'na İstanbul'da Büyük İlgi
KavÇim'den Başkan Sarıcaoğlu'na Hayırlı olsun ziyareti.
Sarıcaoğlu Çalışmalarını Anlattı
Kavak İktidarın Gücünü Hissedecek