Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün’den Anlamlı 23 Nis...

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün’den Anlamlı 23 Nisan Mesajı: "Çocuklarımız Geleceğimizdir" Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında, bayramın sadece bir kutlama değil, aynı zamanda geleceğe yürüyen çocuklarımıza olan inancın da bir ifadesi olduğunu belirten Başkan Ün, çocukların her zaman öncelikleri olduğunu vurguladı. Başkan Ün, mesajında şunları söyledi: "Çocuklarımız, ülkemizin ve dünyanın geleceğidir. Onların sağlıklı, mutlu ve güvenli bir ortamda büyümelerini sağlamak hepimizin görevidir. Bu nedenle, onların her zaman yanında olmalı, haklarına saygı göstermeli ve en iyi eğitimi almalarını sağlamalıyız." Çocuklara yönelik yapılan etkinliklerin önemine de değinen Başkan Ün, bu tür etkinliklerin çocukların sosyal, kültürel ve duygusal gelişimine katkı sağladığını belirtti. Ayrıca, çocukların bayramlarını coşkuyla kutlamalarının da önemli olduğunu ifade etti. Başkan Ün, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Bugün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bir kez daha sevgiyle kucaklıyor, onların her zaman yanlarında olduğumuzu hatırlatıyorum."